Apua Ukrainaan 2

Tämä hyväntekeväisyyshuutokauppa oli jo järjestyksessään toinen minkä järjestin ukrainalaisten hyväksi. Avun viejänä tässäkin toimi Apua Ukrainaan Etelä-Savo vieden ukrainalaisille siviileille, mutta myöskin puolustaville sotilaille varusteita. Etenkin nyt talvelle näillä on suuri merkitys!

Taulun koko on noin 39,5 x 92cm ja se on tehty sekatekniikalla vanerille. Työssä on käytetty automaaleja, maalitusseja, uv-väriä sekä lekaa(!). Sanoma työssä tuskin jää keltään huomaamatta ja tämä toimikin taiteilijan mielenilmaisuna samalla. 

Huutokauppa päättyi 15.2.2023. Korkein tarjous tähän tauluun oli 250€ ja se tehtiin nimettömänä. Kyseisen summan täysin lyhentämättömänä lahjoitin yllä mainitulle järjestölle. Taulu tuotti vielä jälkeenpäin erillesenä myyntinä 300€ samaisen järjestön keräykseen! Eli ihan kiva potti tästä lopulta muodostui järjestölle. Slava Ukraini! Make art - not war.


Alta pääset katsomaan lyhyen videon taulun syntymisestä. Laita samalla YouTube -kanavani tilaukseen, niin näet jatkossakin videoitani!