Kevät 2020

Kevät 2020

Mukana tsemppaamassa hoitohenkilöitä Mikkelissä

Järjestin hyväntekeväisyyshuutokaupan Covid-19 aiheisen teokseni ympärille ja tämä tuotti 301€. Raha muutettiin kokonaisuudessaan nopeiksi ja terveellisiksi välipaloiksi ja nämä toimitettiin 31.3.2020 Mikkelin sairaalan (ESSOTE) työntekijöiden iloksi ja lisävoimaksi. Toimituksessa minua auttoi Kati Annika - Mikke Ry:stä.

Suurimman huudon huutokaupassa teki "Suur-Savon Komiat" ja he aikovat lahjoittaa lisäksi ESSOTE:lle kyseisen teoksen!

Kaikenkaikkiaan oli todella mieltä lämmittävää auttaa ja mikä hienointa, muuttaa omaa taidetta heidän iloksi!

(Teksti jatkuu kuvien jälkeen Mikke Ry:n osiolla)

Kati Annika - Mikke Ry

Essote Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelut sai tänään toisetkin tsemppiterveiset, tämä on niin erityinen, että halusin tehdä siitä oman julkaisun Taiteilija Erikoismaalaus R. Heiskanen sai ajatuksen huutokaupata Covid-19 -teoksensa ja lahjoittaa summan hyvään tarkoitukseen. Taulun saivat itselleen Suur-Savon Komiat, epävirallinen yhdistys joka koostuu Osuuskauppa Suur-Savon esimiehistä. Taulu huudettiin 301 eurolla, taiteilijan itsensä avustuksella hankittiin koko summalla nopeasti syötävää välipalaa myslipatukoita, välipalapatukoita, smoothieita yms. Essotelle.

Tämä mieletön paketti meni jakoon mm. teho- ja valvontaosastolle, yleislääketieteelle, 116117 päivystysavulle, tartuntatautihoitajille.

Siis aivan mieletöntä!

Kiitos Risto Heiskanen ja Suur-Savon komiat.